top of page

Litt om meg

bippie.jpg

Bibi Yama Lindahl

Drømmecoach & Selvutviklingsguide

 

Drømmecoach: Fordi jeg hjelper deg å finne ut hva du egentlig ønsker å få ut av livet ditt. Hvordan ønsker du å ha det? Hva kan gi livet ditt både mål og mening? Hva drømmer du om å oppleve eller gjøre? Har du et kall? Følger du hjertet?

 

Selvutviklingsguide: Jeg har jobbet med selvutvikling i over 15 år, og hjelper deg i gang hvis du er usikker på hvor du skal begynne. Selvutvikling handler ikke om å bli noen vi ikke er innerst inne, men å frigjøre oss fra de trange båndene som livet (og Janteloven) har viklet oss inn i: Derfor kaller vi det selv-ut-vikling.


Jeg er en kreativ sjel som elsker å tegne og male, og drev tidligere et hobbyfirma hvor jeg lagde gummistempler til scrapbooking og kort. Jeg er også glad i både å lese og skrive, og jobber for tida med et bokmanus - min første selvhjelpsbok. Spennende saker!

Noen vet allerede på ungodomsskolen hva de vil "bli når de blir store". Jeg hadde ikke peiling! Etter videregående prøvde meg litt her og litt der, og studerte både formingsfag, musikk, språk og religion, og har jobbet blant annet som grafisk designer, servitør, hundetrener, blomsterdekoratør, hestepasser og dagmamma. Alt var gøy ... en liten stund. 

I 2008 meldte jeg meg på en coachingutdanning fordi den coachen jeg hadde gått til var så utrolig flink - dette ville jeg lære mer om! Jeg ble bitt av basillen, og siden gikk det slag i slag med videreutdanning og kurs.

 

I løpet av disse årene oppdaget jeg hvor fantastisk menneskesinnet egentlig er, og hvilke skjulte skatter vi alle har - langt inne i oss, bak alle lagene med usikkerhet og tvil, og den hersens Janteloven som de aller fleste mennsker helt ubevisst bærer med oss.

 

Du har sikkert kjent det ubehaget som dukker opp når du skal gjøre noe du ikke er komfortabel med, enten det er å være tydelig på dine egne grenser og si nei, holde en tale, eller - gud forby - tro at du ER noe eller kan oppnå noe! 

Men det ER du, og det KAN du!

Du trenger kanskje bare litt hjelp på veien. Og tro du meg, jeg har fått mye hjelp på veien selv. Coaching er GULL verdt! 

Nysgjerrig på om coaching hos meg kan være noe for deg?

Book en gratis prat på 30 minutter her.

 

Relevant utdanning og kurs:

NLP Practitioner (Praxiz i Gamlebyen/IANLP-certification, 2008)
NLP Master Coach (Praxiz/IANLP, 2010)
NLP Lærerassistent (Praxiz, 2009-2011)

Selvutviklingsguide (USA, 2019-20)
Unleash the Power Within (Tony Robbins, 2020)
Certified Life Coach (USA, Robbins-Madanes, 2020)
Quantum Leap Transformation (New Attitude, 2021-22)
Introduksjon i Emosjonsfokusert Terapi (Institutt for Psykologisk Rådgivning, 2023)

Innføring i EFT-intervensjon for uoppgjort forhold (IPR, 2023)

 

I tillegg til utdanning, kurs og årevis med selvstudier, tror jeg min største styrke ligger i at jeg også praktiserer denne kunnskapen etter beste evne i mitt eget liv. Mange av de problemene jeg hjelper klientene mine med (blant annet stress, usikkerhet, kaostanker og bekymringer), er ting jeg tidligere slet mye med selv. 

 

Jeg vet av erfaring at livet innimellom kan føles som en berg- og dalbane uten brems. Da er det godt å ha noen å støtte seg til - enten det er en god venn eller en coach som kan "holde oss litt i hånda".

Trenger du noen å snakke med? ♥ Book en gratis prat med meg her

så finner vi ut om jeg er den rette til å hjelpe deg videre på ferden.


Anbefalinger:

Bibi er et unikum! Hun møtte meg på den beste måten og akkurat slik jeg trengte det der jeg var; hun geleidet meg fra frustrasjon og frykt til ro og perspektiv. Hun er dyktig på å synliggjøre mulighetene, og minne oss på at vi er alle her på kloden for læring og vekst, og ikke for å konkurrere. Det jeg har lært gjennom Bibi har ikke bare kommet meg selv til gode, men de gode vibbene har slått lange grener langt utenfor meg selv også. - Frøydis, 41

Bibi har coachet meg flere ganger, og hun er varm, klok, morsom og erfaren. Samtaler med henne har gitt meg mange aha-opplevelser. Jeg følte meg trygg og ivaretatt, og dessuten er hun hundre prosent tilstede. Det er tydelig at hun elsker jobben sin, det merker man på varmen og det ekte engasjementet. - Berit 56, Oslo

Ved hjelp av Bibi sine metoder fant vi nye måter jeg kan forbedre hverdagen min på, samt få til varige endringer i livet mitt. Bibi sin væremåte bidro også til at coachingprosessen opplevdes som god og tillitsvekkende. Hun har en egen evne til å skape et godt «rom» å være i når personlige temaer bringes opp. Jeg er veldig glad for at jeg kontaktet Bibi, og kan anbefale henne på det varmeste. - Wenche Nesvoll, 58

 

​For å avtale et passende tidspunkt for en prat, book en gratis prat på 30 minutter her.

bottom of page